Среща на 4 очи между Джиджо и Мирабели

Среща на 4 очи между Джиджо и Мирабели

Независимо, че утре Милан ще играе с Арсенал в Лига Европа, в лагера на "росонерите" отново водеща тема е бъдещето на Джанлуиджи Донарума, информира "Кориере дела Сера".

Това, което се случи през последните дни, привличането на испанския вратар Рейна, който в понеделник премина скрити медицински прегледи в Милано, може би отново ще накарат Донарума да мисли за продажба. Този ход на ръководството на Милан може да бъде използван като коз от Мино Райола, който нескрито желае да уреди трансфер на един от най-конвертируемите си клиенти. Милан обаче няма никакво намерение да се разделя с младия страж, както и с други топ играч. Мирабели потвърди за пореден път, че до продажба на Джиджо ще се стигне само при негово желание, независимо от трансфера на Пепе Рейна.

Освен разговора с Донарума, Мирабели е провел и разговор с Рейна, твърди източникът, в който му е обяснено, че 19 годишният италиански национал ще остане в отбора и испанецът ще е негов заместник.

Ако сценарият се развие така, "росонерите" ще имат много силна вратарска тройка, но мнозина очакват това да е началото на поредната лятна теленовела.

14.03.2018