Ночерино: Рино може да стане новия Анчелоти

Ночерино: Рино може да стане новия Анчелоти

В интервю за „Тутоспорт”, Антонио Ночерино говори за бившия си отбор Милан.

„Гатузо винаги е бил пример за подражание за мен. Гледах го с възхищение и се опитвах да науча тайните му. Беше топ играч и невероятен човек. Пожелавам му всичко най-добро”.

„Чалханоолу си възвръща формата, но се надявам Бонучи и Билия да вдигнат нивото. Лео е огромен играч, докато Лукас ми харесва много. Той е шампион, има впечатляващи качества. През последните мачове оставам с впечатление, че подобрява формата си и неговите качества започват да се забелязват. Той е от онези играчи, които не се подлагат под въпрос, но се нуждаят от подкрепа, за да си върнат формата. С Рино обаче съм сигурен, че това ще се случи скоро”.

„Освен, че е компетентен и добър, Рино е огромен човек, а именно такива хора правят разликата. Надявам се да се справи в Милан и да стане новият Анчелоти. През последните двубои се забелязва подобрение и идеите на Рино, с високо темпо и добри извеждащи подавания”.

„Чуваме се често, поздравих го за дербито. Той изживява всеки един мач с голяма страст, няма как да не му пожелаеш успех”.

„През 2018 пожелавам на Милан да постигне целите си. Заслужава го Милан и феновете, и най-вече Рино, който се надявам да остане дълги години в отбора”.

10.01.2018