Пелегати: Липсва оптимизъм за решението на УЕФА

Пелегати: Липсва оптимизъм за решението на УЕФА

Карло Пелегати даде малко повече подробности около предстоящото през следващите дни решение на УЕФА относно доброволното споразумение с "росонерите".

"Седмицата е важна от гледна точка на развитието на клуба. На 8 декември представителите на УЕФА ще се съберат, за да обсъдят действията, които ще се предприемат по адрес на Милан. Първите сигнали, които идват от Нион, обаче не са много оптимистични".

"В същото време Марко Фасоне се опитва да финализира преговорите с фонда Хайбридж, с което да се рефинансира заема изтеглен от Елиът през лятото. Това е отправната позиция за финансовата стабилност на клуба. През следващите дни са насрочени срещи в "Каза Милан". Ако говорим за по-далечните планове, слухове от Лондон свързват Милан с международни компании, които имат готовност да си партнират с Ли Йонхонг. Други спекулации пък твърдят, че вече има проекто-план спрямо който партньорите да влязат директно в управата на клуба".

"Очакванията на всички са да има сериозно развитие през следващите няколко месеца, въпреки че за момента всичко е само хипотеза".

05.12.2017