Костакурта: Вчера видях детински грешки

Костакурта: Вчера видях детински грешки

Алесандро Костакурта коментира представянето на Милан по време на неделния двубой срещу Лацио: "Лацио игра много добре. Да си призная не очаквах толкова тежка загуба на Милан, детинските грешки ме изненадаха, но все още има време за работа. Ранните мачове могат да дадат увереност, но могат и да бъдат полезни за извличане на съответните изводи.
Все пак имаше и добри моменти за Милан по време на мача въпреки загубата", заяви легендата на "росонерите" пред "Скай Спорт".

Били коментира и втория гол на Чиро Имобиле: "Чух някои критики към Бонучи, но не смятам че нещо зависеше от него. Той е много опитен футболист, заема правилната позиция и знае кога да се намеси. Днес (б.р. вчера) беше най-добрият в защита независимо, че го обвиняват за втория гол. В тази ситуация трябваше да избира дали да хване атакуващия пред него, или Имобиле. Правилно остави малко пространство на Чиро, Бонучи няма вина за гола".

Костакурта бе и много остър в коментара си по адрес на нападателите. "Честно казано Борини и Кутроне не дадоха това, което всички очаквахме от тях".

КАКЪВ Е ВАШИЯТ КОМЕНТАР ЗА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОТБОРА ВЧЕРА?

11.09.2017
Български фен-сайт на Милан