• Монтела: Все още сме в играта
 • Увеличаване на шрифта | Намаляне на шрифта

  Share on MySpace   
  Фен сайт клуб Милан БългарияТреньорът на Милан Винченцо Монтела все още смята, че той и играчите му могат да изпълнят целта си за този сезон. “Росонерите” записаха нов разочароващ резултат, след като направиха 1:1 с Кротоне и взеха едва първата си тока от последните два мача.

  “Имахме доста затруднения в първия четвърт час. През втората половина на първото полувреме успяхме да покажем играта си. Не създадохме достатъчно положения, защото Кротоне се защитаваше добре.

  Няма как да съм недоволен от желанието и страстта на момчетата, но съм разочарован от резултата. Въпреки последните два мача, все още сме в играта. Възможно е и другите отбори да губят точки, благодарение на отбори като Кротоне. Поздравления за тях.

  Трябва да работим още доста, да създадем повече положения и да спечелим следващият мач. Днес показахме глад и вярвам, че ще успеем да се класираме за евротурнирите. Гоним целта си до последно, но в момента Кротоне се намира във форма като за Шампионската лига”, заяви Монтела.  Статията е прочетена: 1798 пъти

  ОНЛАЙН БИЛЕТИ ЗА МАЧ НА МИЛАН
  Следвайте ни:
  Коментари за тази статия
  ACMilan-bg.com предоставя възможност на своите читатели свободно да коментират статиите в сайта, без да се ангажира
  по никакъв начин с мненията им!

  Назад
 • 01.05.2017 От: Гол