Ибрахимович става спортен директор в Милан

Ибрахимович става спортен директор в Милан

Макар да не е в игра и да няма изгледи скоро да се върне на терена, Златан Ибрахимович планира стъпка по стъпка бъдещето си. Негов близък приятел от престоя му в Милан разкри какви са плановете на шведа, далеч след като окачи обувките на пирона.

Карло Пелегати, който е сред водещите журналисти на Апенините и поддържа страхотни отношения с нападателя, разкрива, че той вече е планирал да стане спортен директор на "росонерите" след края на кариерата си.

А с оглед на настоящата си травма, приключването на Ибра с активния футбол може да се отложи малко. Съществува вероятност той да удължи договора си с Манчестър Юнайтед до 30 юни 2018 г., каквато опция има в договора му.

След това е планирал да изиграе една година в американската Мейджър Сокър Лийг, по-конкретно в Лос Анджелис Галакси. И когато приключи и с американската си авантюра, ще заеме шефската длъжност в Милан.


Самият Ибра не е коментирал плановете си след края на кариерата. Засега целта му е да се възстанови по-бързо от травмата в коляното, която получи по време на мача с Андерлехт в Лига Европа.

26.04.2017
Гонг