• Ибрахимович става спортен директор в Милан
 • Увеличаване на шрифта | Намаляне на шрифта

  Share on MySpace   
  Фен сайт клуб Милан БългарияМакар да не е в игра и да няма изгледи скоро да се върне на терена, Златан Ибрахимович планира стъпка по стъпка бъдещето си. Негов близък приятел от престоя му в Милан разкри какви са плановете на шведа, далеч след като окачи обувките на пирона.

  Карло Пелегати, който е сред водещите журналисти на Апенините и поддържа страхотни отношения с нападателя, разкрива, че той вече е планирал да стане спортен директор на "росонерите" след края на кариерата си.

  А с оглед на настоящата си травма, приключването на Ибра с активния футбол може да се отложи малко. Съществува вероятност той да удължи договора си с Манчестър Юнайтед до 30 юни 2018 г., каквато опция има в договора му.

  След това е планирал да изиграе една година в американската Мейджър Сокър Лийг, по-конкретно в Лос Анджелис Галакси. И когато приключи и с американската си авантюра, ще заеме шефската длъжност в Милан.


  Самият Ибра не е коментирал плановете си след края на кариерата. Засега целта му е да се възстанови по-бързо от травмата в коляното, която получи по време на мача с Андерлехт в Лига Европа.
  Статията е прочетена: 3437 пъти

  ОНЛАЙН БИЛЕТИ ЗА МАЧ НА МИЛАН
  Следвайте ни:
  Коментари за тази статия
  ACMilan-bg.com предоставя възможност на своите читатели свободно да коментират статиите в сайта, без да се ангажира
  по никакъв начин с мненията им!

  Назад
 • 26.04.2017 От: Гонг