Бонавентура: Можем да бием Ювентус

Бонавентура: Можем да бием Ювентус

Халфът на Милан Джакомо Бонавентура заяви, че той и съотборниците му не трябва да се оправдават с техническите проблеми преди Суперкупата на Италия. „Росонерите“ трябваше да летят до Доха за мача, но полетът им беше отменен с 24 часа. Ювентус е в Доха още от вторник и изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани заяви, че „Старата госпожа“ има предимство.

„Искаше ни се да сме там по-рано и да се аклиматизираме по-добре. Истина е, че ще имаме ден по-малко от Ювентус за това, но тези неща не зависят от нас. Ние трябва да свършим работата си на терена и да не се оправдаваме. Тези неща се случват и ние трябва да ги превъзмогнем на терена. Дано трансформираме това в нещо положително.

Юве остава фаворит, както в мачовете си в Италия, така и в Европа. Ние обаче имаме добра структура, а и това е само един мач. Ако бъдем на 100% готови, можем да го вземем. Няма да започнем срещата с идеята, че ще загубим.

Юве е голям отбор, но ако играем агресивно и пазим добре топката, можем да ги бием. Ще опитаме да го направим. Не е невъзможно“, каза Бонавентура.


22.12.2016
Гол